CHINA SMART EXPO

Hazai sikerek, kínai támogatással!

2013.június 13-15., Budapest China Mart

Az Ön vállalkozása, a kínai kereskedelem európai terjesztési központjává válhat egy egyedülálló üzleti modell által!
A Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által biztosított kereskedelem-fejlesztési alappal ez most meg is valósulhat!

2013. június 13. és 15. között várja Önt a China SMart Expo, az okos üzleti döntések vására, ahol megismerkedhet jövőbeli üzleti partnerével, valamint többet is megtudhat a fejlesztési forrás eléréséről és a joint venture üzleti kapcsolat előnyeiről. Az együttműködés lehetőséget teremthet Önnek arra, hogy megfelelő finanszírozási háttértámogatással, kínai partner bevonásával, de magyar céggel váljon nemzetközileg is sikeressé.

Hogyan lehet sikeres a China SMart Expon?

 • Regisztráljon és látogasson el a China SMart Expo-ra 2013. június 13. és 14. között
 • Találja meg vállalkozása számára megfelelő együttműködő partnerét
 • Kérjen információt a helyszínen az együttműködési lehetőségekről és a finanszírozási alap részleteiről, hogy elindulhasson a nemzetközi növekedés útján

Az ingyenesen látogatható háromnapos vásár és kiállítás keretein belül június 14-én 10 órától sor kerül egy szakmai konferenciára, június 15-én délelőtt 11 órától pedig szórakoztató programokkal várjuk az egész családot!

Hivatalos megnyitó ceremónia: 2013. június 13. 10.00-12.00
Regisztráció 9.30-tól
10.00 órától köszöntőt mond:

 • Pető Ernő, ChinaCham Hungary - Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke
 • Wang Honglinang, a Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa
 • László Tamás, XV kerület polgármestere
 • Zhang Lin, Shandong Tartomnáy Kereskedelmi Hivatalának vezetője,
 • Bian Feng, Linyi Város Önkormányzatának vezetőhelyettese,
 • Jia Guo Yong, Kína Kereskedelmi Minisztérium, Külkereskedelem-fejlesztési Hivatal vezetőhelyettese
Június 14. Konferencia
A szakmai konferencia előadói többek között:
 • Nógrádi György, a Budapesti Corvinus Egyetem professzora és a konferencia házigazdája
 • Dr Rácz Lajos, Kína szakértő,
 • Kerekes György, HITA elnökhelyettes - "Parterség és kölcsönösség - hogyan találjuk meg a kulcsot a kínai piachoz"
 • Fu Chang Chun, A Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztériumának Kereskedelem-fejlesztési Osztályának vezetője
 • Kovácsics Iván, NAV elnökhelyettes
 • Li Chun Hua, Linyi Város Kereskedelmi Irodájának igazgatóhelyettese
 • Pető Ernő, ChinaCham Hungary - Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke, Az EXIM Bank igazgatóságának elnöke
 • Takács Zsolt, a CECZ ügyvezető igazgatója
 • Bartal Attila, az ICON Electric ügyvezető igazgatója
Június 15-én délelőtt 11 órától fellépnek:
 • Vastag Csaba és Oláh Gergő, az X-Faktor győztesei
Regisztráljon és látogasson el a China SMart Expo-ra, találja meg a vállalkozása számára megfelelő kínai partnert és induljon el a nemzetközi növekedés útján! Amennyiben a szakmai konferenciára is kíván regisztrálni, a jelentkezési lapon legyen szíves feltüntetni azt!

A programsorozat résztvevői között naponta egy iPad mini kerül kisorsolásra és minden előzetesen vagy a helyszínen regisztrált látogató ajándékot kap!

Minden egyes regisztráló KKV most ajándékba kap 10.000Ft értékben kínai nyelvű névjegyfordítási szolgáltatást, hogy gördülékenyebb legyen a kapcsolatteremtés! Amennyiben Ön igényt tart a szolgáltatásra, kérjük, itt jelezze./A Változtatás jogát fenntartjuk!/

INFORMÁCIÓ

Kínai partnerekkel válhatnak nemzetközileg is sikeressé a hazai KKV-k

Az egyedülálló üzleti modell által, Magyarország a kínai kereskedelem európai terjesztési központjává válhat

Leginkább a hazai KKV-k számára elérhető egymilliárd forintos induló tőkéjű kereskedelmi fejlesztési alap létrehozását jelentette be Budapesten 2013. május 30-án a CECZ (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) Közép-európai Kft. igazgatója Takács Zsolt.
Ezt a lehetőséget legjobban a hazai külkereskedő KKV-k használhatják ki kínai partnerek bevonásával, egy joint venture üzleti modellen keresztül. A projekt azt a középtávú célt is szolgálja, melyen keresztül Magyarország a kínai kereskedelem európai terjesztési központjává is válik, ezzel páratlan üzleti lehetőséget kínálva a magyar vállalkozói szektornak a nemzetközi növekedésre. Ez az egyedülálló projekt a Kínai Kereskedelmi Minisztérium (MOFCOM) és szervezetei bevonásával és támogatásával jött létre. A június 13-án nyíló "China SMart Expo 2013" háromnapos üzleti eseménysorozat keretében lesz lehetőség a személyes találkozásra a projekt vezetőivel.

Budapest, 2013. május 30. 2013. június 13-15. között a Budapest China Mart-ban (BCM) épületében kerül megrendezésre a China SMart Expo 2013 háromnapos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A KKV-k számára elérhető egymilliárd forintos induló tőkéjű kereskedelmi fejlesztési alap létrehozásáról, az alaphoz kapcsolódó üzleti modellekről és tenderekről is tájékozódhatnak a programsorozat látogatói. A hazai és a régióban kereskedő magyar KKV-k és külföldi szereplők számára a "China SMart Expo 2013"-on mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy személyesen is találkozzon jövendőbeli kínai partnerével. Az eseményt egy szakmai konferencia, valamint lakossági nap is kiegészít majd.

A kiállítás helyszínéül szolgáló Budapest China Mart (BCM) majd egy évtizede a kínai cégek kiállítási központjaként működik. A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében létrehozott befektetési alapból a KKV-k eddigi legnagyobb problémájára, a finanszírozásra nyújt megoldást az alap, ezzel magasabb szintre emelve a magyar-kínai üzleti apcsolatokat.

A kereskedelem-fejlesztési alap jelentősen megnövelheti a hazai KKV szektor szereplőinek lehetőségét a regionális terjeszkedésre. A fejlesztési alapból több kereskedelmi vegyesvállalat hozható létre, amelyek egy gazdasági és logisztikai hálózatban működnek együtt. Magyarország, adottságai által kiváló helyszínt biztosít az áruk fogadására, elosztására a közép-európai régió számára.

A CECZ a finanszírozáson kívül egyéb szolgáltatásokat is nyújt: székhely és bemutatóterem biztosítása Magyarországon és Kínában, beszerzési és logisztikai szolgáltatás, áruellenőrzés, jogi támogatás, marketing események szervezése, tolmácsolás-fordítás. A CECZ által életre hívott kereskedelmi és logisztikai övezet a maga nemében egyedülálló a világon, a kínai kormány gazdasági támogatását is jelentős mértékben élvezi. A kereskedelmi fejlesztési alap finanszírozásában, a gazdasági övezetben létrehozott vegyesvállalatok részesülhetnek, pl. azok a magyar kereskedők, akik a BCM által szervezett kiállításon sikeres kereskedelmi együttműködést létesítenek egy vagy több kínai partnerrel, valamint megfelelnek az egyéb jelentkezési feltételeknek is. A CECZ támogatási alapjának tőkeemelését a későbbiekben több pénzügyi intézet hajtja majd végre.

A projekt által Magyarország a kínai kereskedelem európai terjesztési központjává válhat, egyfajta kereskedelmi kapuként funkcionálna Kína számára elsősorban a Közép-keleti európai régióban és a főbb európai országok felé. A projekt, a Magyarországon egyre nagyobb jelentőséggel bíró keleti nyitás stratégiájával is összhangban van.

A háromnapos esemény részeként bemutatkozik egy ipari és lakossági világítástechnikai, valamint elektronikai termékek importálásával, belföldi és nemzetközi értékesítésével foglalkozó magyar vállalkozás is, amely a kínai-magyar joint venture együttműködések első sikeresen működő példája. A június 14-én megrendezésre kerülő szakmai konferencián nyolc előadást hallgathatnak majd meg az érdeklődők, többek között olyan neves szakemberektől, mint Nógrádi György egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem professzora, június 15-én, szombaton pedig szélesebb közönségnek szóló lakossági programokkal is várják a látogatókat.

"A Budapest China Mart által szervezett kiállítás, vásár és konferencia több szempontból is páratlan lehetőség a magyar KKV szektor számára. Egyrészt, a magyar vállalkozóknak lehetőségük adódik magukkal a kínai gyártókkal és kereskedőkkel személyesen felvenni a kapcsolatot, termékmintáikat ingyenesen megtekinteni a helyszínen. Másrészt, a sikeres üzleti kapcsolatra lépő KKV-k számára a BCM egy évig ingyenes kiállítótermet biztosít." – nyilatkozta Takács Zsolt, a CECZ ügyvezetője.

"Programunk egyik célja a magyar KKV szektor megerősítése a kínai gyártókkal való együttműködés révén, azaz a magyar KKV-k ösztönzése, hogy piaci és értékesítési ismereteik hasznosításával nemzetközi méretűre növekedjenek. Másik célunk, hogy a magyar KKV szektor megerősítésével egy kínaiak számára vonzó piacot teremtsünk, amely később további jelentős befektetéseket vonzana Kínából Magyarországra. " – tette hozzá Takács Zsolt.

"Fontos kiemelni a tömegfogyasztási cikkek (FMCG) forgalmazásának jelentőségét is: a gyorsan fogyó cikkek bemutatására egy több ezer négyzetméteres bemutatóterem és mintaraktár létrehozását döntöttük el. A magyar partnerek itt kiutazás nélkül tekinthetnek meg és rendelhetnek több ezer, az élelmiszeripari és nem-élelmiszer kategóriába sorolható gyorsan fogyó árucikkekből. A termékek minősített beszállítóktól érkező bevizsgált áruk, egyedi címkével és csomagolással. Az interneten rendelt, bizonytalan eredetű vagy minőségű termékekkel szemben, ezzel az előnyös rendszerrel egyszerűbb, könnyebb a termékek kiválasztása, az egyedi csomagolás, a teljes körű logisztikai kiszolgálás leveszi a kereskedők válláról az ezzel kapcsolatos terheket." – tette hozzá Takács Zsolt.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációs időszak lezárult. Rendezvényünkre, már csak személyesen tud regisztrálni, az erre felállított regisztrációs és információs pultoknál.

Ezzel egy időben az internetes időpontfoglalásokat is lezártuk, így már csak a helyszínen a megmaradt időpontokban tud találkozni kiszemelt üzleti partnerével.

Megértésüket köszönjük. Szeretettel várjuk rendezvényünkre!CSALÁDI NAP
Nyerjen naponta 1 db iPad mini-t a CHINA SMART EXPO-n

VÁRJUK 2013.06.13 és 15. között a Budapest China Mart-ban!

Döntsön okosan és látogasson el június 13-15 között a Budapest China Mart területére, a China SMart Expo-ra, ahol ajándék borral, vagy csokoládéval és megannyi kedvezménnyel várja Önt a minőségi kínai termékek központja.

A háromnapos kiállításon nemcsak minőségi és modern kínai termékeket vásárolhat, de értékes nyeremények is gazdára találnak a résztvevők között! Naponta 1 db iPad-et sorsolunk ki a regisztrálók között, ezen felül pedig további szórakoztató programok várják az érdeklődőket a helyszínen.

Június 15-én, szombaton 11.00 órától az X-Faktor győztesei, Vastag Csaba és Oláh Gergő énekelnek.

     
Helyszín: Budapest China Mart
  Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 171.
Info vonal: +36 1 414 7288 | +36 1 414 7209
  E-mail: program@cecz.hu
 
 


Nagyobb térképre váltás
 
     
 
Médiapartner Facebook Küldjön levelet!